Agenda Bar Kantoor

Goal! Beleef het EK op het GROOTSTE SCHERM van Amsterdam! ⚽️

Voetbal kijken op een ziek groot scherm met een heerlijke vibe? Bij Bar Kantoor zit je eerste rang voor alle wedstrijden van Nederland én de spetterende finales van het EK! We rollen het grootste scherm van Amsterdam uit, dus je mist geen enkel doelpunt!

Tafelreserveringen? Die scoor je hier:

Voor de grote fans (6-8 personen): Pak een van de 12 biertafels voor jouw vrienden (6-8 personen) voor slechts 30 piek. Dit is inclusief de beste zitplaatsen aan een eigen tafel, een schaal met 16 bitterballen, en twee pitchers bier om de dorst te lessen. Extra pitchers? Die zijn 30 piek per stuk.
Voor de gezellige aanhangers (4 personen): Met z'n vieren naar het EK zonder de bank te breken? Scoor een plekje aan een gedeelde tafel voor 15 piek, inclusief een pitcher bier en een schaal met 8 bitterballen.
Tickets en Tactiek:

Of je nu met je eigen team komt of een plekje deelt, je hebt altijd plek langs de lijn, maar let op – reserveer wel als je zeker wilt zijn van spots aan onze tafels.

Snel aan de bal:

Zin in een biertje of snack? Scan de QR-code voor snelle service of zwaai naar een van onze top bedieners. Alles voor een soepele EK-ervaring.