Agenda Bar Kantoor

Rhythm and Fries: live muziek

Elke zondag van 14:00 - 17:00

Vergeet die saaie zondagmiddagen! Trakteer jezelf op een geweldige middag in het gezelligste kantoor van Amsterdam.

Laat je betoveren door de relaxte deuntjes van onze live band die zorgen voor de perfecte sfeer om te ontspannen en te genieten van je zondagmiddag. Voetjes van de vloer of gewoon lekker achterover leunen – de keuze is aan jou! We serveren trouwens niet zomaar frietjes; het zijn loaded fries die je móet proberen! En als je ook nog eens dorst hebt, hebben we het perfecte antwoord: een combi-deal met een ijskoud tapbiertje om je op te frissen. En dat voor slechts 8 euro!

Open Mic

Donderdag 28 september & 12 oktober van 19:30 - 23:00

Bij Bar Kantoor is het altijd gezellig, maar op donderdagavond wordt het pas écht magisch. Of je nu een verborgen zangtalent bent dat wacht om ontdekt te worden, of gewoon een muziekliefhebber die van geweldige optredens en lekkere hapjes houdt!

Vanaf 18:30 kun je je aanmelden bij de bar, jezelf moed indrinken of alvast het beste plekje van Bar Kantoor uitzoeken! De show begint om 19:00, begeleid door een geweldige live band die de sterren van de hemel speelt!

We kunnen niet wachten om je te zien schitteren op ons podium!

Pub Quiz Night

Dinsdag 3 oktober 20:00

Kom langs voor een avond vol spannende rondes met vragen over sport, entertainment, TV, natuur, wetenschap en meer! Laat je niet afschrikken door de moeilijke vragen - we hebben ook luchtige en grappige rondes om je brein wat rust te geven ;)

Stel je eigen slimme team samen en kies een teamcaptain om jullie naar de overwinning te leiden. Bedenk een geweldige teamnaam om indruk te maken! En natuurlijk, muziek- en audiokennis zijn ook nodig, dus bereid je oren voor op een auditieve uitdaging!

We starten om 20.00 uur en hebben twee rondes van 45 minuten gepland. Wees op tijd om je plaats te bemachtigen en bewijs je intellectuele superioriteit (of gewoon je goede smaak in teamnamen) op onze pubquizavond op 3 oktober. Tot dan!

ADE Fried Brunch

20, 21 & 22 oktober van 11:00-15:00

Je beste remedie tegen ADE-katers! Tijdens ADE ben je bij Bar Kantoor aan het juiste adres voor de meest epische ADE Fried Brunch ooit! Vergeet de pijnlijke dansspieren en je (beginnende) hoofdpijn, want onze briljante chef-kok heeft de perfecte 'hangover cure' voor je bedacht. Hier zie je alvast een aantal highlights:

-Deep Fried Latke Waffles met geplette avocado en luchtige crème fraîche.
-Gekarameliseerde Fried French Toast met Griekse yoghurt en kersen.
-Diepgebakken bakbanaan, honinggekarameliseerd, Griekse yoghurt en rozijnen.
-Gefrituurde Karaage Oesterwings, gepocheerd ei, hollandaisesaus, briochebroodje.
-Gefrituurde gekarameliseerde aubergine met miso en sesam.

Al dit lekkers voor slechts €35! Maar dat is nog niet alles; als je van tevoren reserveert, trakteren we je op een gratis cocktail om je weer op gang te brengen. En op zaterdag komt er een DJ langs om je brunchervaring nog meer op te peppen!

Dus: verzamel je vrienden en kom bij ons langs om te genieten van goed eten, goed gezelschap en goede muziek om dat ADE-gevoel helemaal af te maken

Kids Theaterclub

Zaterdag 28 oktober 12:30 - 16:00

Op zaterdag 28 september verandert Bar Kantoor in dé hotspot voor kleine avonturiers. Wat staat er op het menu? De Flop & Juf Sas show , schminken, Halloween-lampions maken én meer!

Hieper de Piep Hoera! Juf Sas is jarig en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Daarom organiseert Flop samen met de kinderen een verrassingsfeest voor Juf Sas.
Flop wil ervoor zorgen dat Juf Sas er tiptop uitziet op haar verrassingsfeest. Hij bedenkt een plannetje om de allermooiste witte jurk van Juf Sas te wassen. Maar dat gaat fout. De jurk komt roze uit de wasmachine.
Gaat het Flop met de kinderen lukken om de jurk van Juf Sas weer wit te krijgen? Terwijl ze het verrassingsfeest geheim proberen te houden wordt er gezongen, gedanst en de echte Flop Quiz gespeeld. Na de show kan iedereen met Flop & Juf Sas op de foto. Ook kun je zélf poffertjes bakken en lampionnen maken!

Dus, markeer het in je agenda, trek je beste glimlach en je grappigste schminkgezicht aan en kom naar de Kids Theaterclub bij Bar Kantoor!