Event- en trouw-
mogelijkheden

Op zoek naar een duurzame event- of trouwlocatie? Bij Bar Kantoor ben je aan het juiste adres.

WK voetbal 2022

Het Wereld Kampioenschap Voetbal is weer losgebarsten, een periode van festiviteit en saamhorigheid. Of je nu jong of oud bent, voetbalfanaat of er de ballen verstand van hebt, wanneer onze leeuwen op het veld staan zitten we met z’n allen aan de buis gekluisterd. Het WK is van iedereen. Het is een verbindende factor in een verdeelde wereld, en juist dat maakt het WK zo mooi. Dit jaar hangt er echter een zwarte rand rondom het WK.

In de krantenkoppen gaat het WK 2022 gepaard met termen als “corruptie” en “schendingen van mensen-en arbeidsrechten.” Termen die niet in hetzelfde rijtje thuishoren. Afgelopen zondag is de strijd om de felbegeerde wereldtitel begonnen, de wereld hoort echter nog veel harder te strijden voor mensenrechten. Dat er een moreel dilemma kleeft aan het kijken van het WK is slechts één van de redenen dat Qatar nooit gastheer van het WK had mogen zijn.

Ondanks dat wij groot tegenstander zijn van het WK in Qatar, willen wij onszelf en jullie het voetbal niet laten afpakken. Daarom hebben wij ervoor gekozen de voetbalwedstrijden in Café Moer en Bar Kantoor op een in onze ogen “ethische” manier te laten uitzenden. Een deel van de omzet die tijdens de wedstrijden wordt gegenereerd zal aan een goed doel worden geschonken. Wij kijken het WK niet weg. Wij vegen de ethische problemen niet onder het tapijt. We houden ontzettend veel van de sport en weten dat jullie dat ook doen. Laten we samen proberen van iets lelijks iets moois te maken.