YES! We zijn weer open. Met een botanisch terras waar je genoeg ruimte hebt om lekker te lunchen, te borrelen of te dineren en met een gezellige setting binnen. Reserveer via de website jouw lunch of diner, of kom gezellig langs en kijk of er plek is. Tot snel!

Bar Kantoor gaat door: vanaf nu kan je óók thuis van onze gerechten genieten.

Chef RJ (die trouwens binnenkort papa wordt) selecteert eens in de twee weken mooie gerechten waardoor het 3-gangen menu iedere twee weken helemaal nieuw is.

Het is super makkelijk: je kiest per persoon een voor-, hoofd- en nagerecht en legt er thuis zelf de laatste hand aan. RJ legt je via een uitgebreid stappenplan op papier (voor de liefhebbers hebben we ook een how-to video opgenomen) uit hoe je dat doet.

En voor een 3-gangen menu betaal je maar €25 per persoon. Wil je liever uiteten? Kijk dan naar onze mogelijkheden m.b.t. de Staycation deal hieronder in de zwarte balk of in het rechter pop-up scherm.

Bekijk hier het menu van dinsdag 16 juni t/m maandag 29 juni

WINACTIE

Om te vieren dat we weer open zijn, maak je iedere week in juni kans op een overnachting voor twee in Conscious Hotel Westerpark. In totaal geven we dus vier (!) nachten weg. Hoe je kans maakt? Heel simpel:

1. Volg @BarKantoor en @ConsciousHotels op Instagram;
2.
Plaats een foto van jezelf (met gezelschap) in ons restaurant of op ons terras*;
3. Tag @BarKantoor en @ConsciousHotels;
4. Tag degene met wie jij graag een nacht wil komen slapen.

Dat is alles! Iedere maandag maken wij de winnaar van de week ervoor bekend.

*De foto moet zijn gemaakt in juni 2020.

STAYCATION

Wij hebben héél leuk nieuws: vanaf nu kan je een overnachting boeken bij Conscious Hotel Westerpark en verzorgen wij een 3-gangen diner voor twee op de hotelkamer – inclusief een fles wijn, een fles water en koffie/thee na. En dat voor maar €150 in totáál!

Boeken kan door op reserveren (naast bestellen) in het kleine menuutje rechts onder op de pagina te klikken en vervolgens op ‘Staycation’. Wist je dat je dit ook iemand cadeau kan doen? In dat laatste geval klik je op het cadeautje in dezelfde balk.

Groepen & Events

Leuk dat je iets te vieren hebt! Bar Kantoor biedt verschillende opties voor zowel grote als kleine groepen. We helpen je graag om een fantastische borrel, brunch of verjaardag bij ons te organiseren. We kunnen de boel ook geheel naar wens omtoveren tot een bruiloftslocatie. We overleggen graag de mogelijkheden.

Wij zouden Bar Kantoor niet zijn als we geen totaalpakket faciliteren voor bedrijven. Voor grote en kleine groepen kunnen we alles op maat verzorgen: een meetingroom, hotelkamers, gezonde lunches, diners en een gezellige borrel.

Bekijk het groepskeuzemenu