Groepsdiner reserveren? Dat kan bij ons eenvoudig online. Geniet de hele dag van eten & drinken bij het leukste kantoor van Amsterdam.

Bij Restaurant Bar Kantoor kun je de hele dag terecht: van ontbijt en lunch tot diner en een gezellige borrel. Al onze gerechten en drankjes zijn 100% biologisch. Ons wisselende 3-gangenmenu kost € 30 en is altijd verrassend en lekker. Of kies gewoon zelf uit mooie groente-, vlees- en visgerechten. Er is veel keuze, waaronder een mooie lijst met vegetarische en vegan gerechten.

Bar Kantoor bevindt zich in een monumentaal gebouw midden in het Westerpark, vanuit het restaurant heb je dus een prachtig groen uitzicht!

Iets te vieren? Een feestje, event, verjaardag, borrel of private dining? Mail ons via feest@barkantoor.nl

Geen cash, alleen pin en creditcard

show me the way

 

TOP EVENTS

Amsterdams Bio Bierfeest

De allereerste editie van het Amsterdams Bio Bierfeest is een feit. Zaterdag 11 april organiseren we het vetste arts & crafts bierfestival van 2020. Dat doen we een beetje als kick-off van het terrasseizoen, maar vooral omdat we zin hebben in een goed feest. Onze vrienden van Gulpener, Lowlander, Troost en Waterland schenken biologische speciaalbieren… Read more

Read more >

Koningsnacht

Koningsnacht op de Westergas. Net zoals vorig jaar, alleen nu nóg groter. Dit keer zijn er wel 9 verschillende podia met andere muziekstijlen. Dat betekent dus dé perfecte plek waar je met een koud biertje in de hand van locatie naar locatie kunt hoppen. Maar wij zien je natuurlijk gewoon bij Bar Kantoor. Tot dan!

Read more >

Groepen & Events

Leuk dat je iets te vieren hebt! Bar Kantoor biedt verschillende opties voor zowel grote als kleine groepen. We helpen je graag om een fantastische borrel, brunch of verjaardag bij ons te organiseren. We kunnen de boel ook geheel naar wens omtoveren tot een bruiloftslocatie. We overleggen graag de mogelijkheden.

Wij zouden Kantoor niet zijn als we geen totaalpakket faciliteren voor bedrijven. Voor grote en kleine groepen kunnen we alles op maat verzorgen: een meetingroom, hotelkamers, gezonde lunches, diners en een gezellige borrel.

Bekijk het groepskeuzemenu (tot 12 personen)
Bekijk het groepen set menu

Maak een groepsreservering

JOBS

Kom werken bij het leukste
kantoor van Amsterdam.
Check hier de vacatures

OPENINGSTIJDEN

Bar Kantoor is elke dag geopend voor drankjes en bar food (ja, ook na kantooruren!)

Openingstijden van de keuken:
Ontbijt 07:00 – 14:00
Lunch 11:00 – 16:00
Diner zo t/m wo 12:00 – 21:30, do t/m za 22:30
Bar ma t/m do tot 00:00, vr-za 01:00, zo 23:00

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.