Groepsdiner reserveren? Dat kan bij ons eenvoudig online. Geniet de hele dag van eten & drinken bij het leukste kantoor van Amsterdam.

KALENDER

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Amsterdams Bio Bierfeest

Evenement Navigatie

De allereerste editie van het Amsterdams Bio Bierfeest is een feit. Zaterdag 11 april organiseren we het vetste arts & crafts bierfestival van 2020. Dat doen we een beetje als kick-off van het terrasseizoen, maar vooral omdat we zin hebben in een goed feest.

Onze vrienden van Gulpener, Lowlander, Troost en Waterland schenken biologische speciaalbieren op het Bar Kantoor-terras welke we voor één dag omtoveren tot festivalterrein. Maak je alle tien de bieren soldaat en kan je dat bewijzen met een volle stempelkaart, dan maak je kans op een overnachting in Conscious Hotel Westerpark.

Ontdek nieuwe smaaksensaties (spoiler alert: iets met hop & brut), volg een rondleiding in de brouwerij van buurman Troost of ga de schoolbanken in voor een biercollege (en nee daar hoef je zéker niet nuchter voor te zijn). Voor de kroost is er een kindvriendelijke workshop met hop. Je mag natuurlijk ook gewoon komen genieten van de lekkere muziek en een briljante bbq-hap, maar dan wel met een koud biertje in de hand. 

Entree plus activiteiten zijn helemaal gratis en de stempelkaart is optioneel. Solid plan? Dachten wij ook. Tot de 11e.

Gegevens

Datum:
april 11
Tijd:
16:00 - 23:00